Catshuis Ouddorp

Duurzaam en comfortabel

Het Catshuis is gerenoveerd met zo veel mogelijk duurzame en natuurlijke materialen en hergebruik van materialen. Zoals de vloeren die van natuurlijk en recyclebaar Marmoleum (Forbo) zijn en de binnen deuren (Krepel) die grotendeels van gerecycled materiaal en licht van gewicht zijn zodat de bestaande muren behouden konden worden.

Comfortabel binnenklimaat

De gehele vloer in de woning is geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming (Uponor Siccus). Dit biedt veel comfort voor warme voeten en een vochtvrije woning in alle seizoenen. Met vloerverwarming kunnen we de woning ook veel energiezuiniger verwarmen en het marmoleum is heel geschikt om snel de warmte door te laten. Alle wanden zijn goed geïsoleerd, voorzijde voorzien van dubbel glas en de ventilatieroosters (Duco) zorgen voor een gezonde en aangename binnenlucht.

Inzicht en slim verbruik

Door het energie en gasverbruik te meten gaan mensen zuiniger om met energie. We hebben gekozen voor een slimme meter (Circuitor ) die geplaatst is in de meterkast. Met deze unit kan de elektriciteit en verwarming van de woning op afstand in en uitgeschakeld worden en het gebruik inzichtelijk worden gemaakt. De kachel zetten wij vooraf voor u aan zodat u aankomt in een aangenaam warme woning. Bij vertrek schakelen wij alles uit zodat er geen onnodig energieverbruik plaats vindt.

Gemak bij aankomst

Om u optimaal gemak te bieden bij aankomst is de woning uitgevoerd met een code deurslot systeem (eAccess). Hierdoor hoeft u zicht geen zorgen te maken bij een eventuele verlate incheck. U kunt via de unieke code, die u vooraf heeft ontvangen, de woning altijd binnen in de huurperiode. Dit biedt flexibiliteit voor u en er hoeft geen onnodige reis meer gemaakt te worden voor een sleutel overdracht.

Omgeving

Een woning staat niet op zich en is onderdeel van haar omgeving. De tuin zien wij dan ook als belangrijk onderdeel van de woning. Het zicht op de ruime tuin staat dan ook centraal en het oorspronkelijke bos / duin landschap is zoveel behouden.

Mobiliteit

Veel energie wordt gebruikt voor mobiliteit. Elektrisch vervoer heeft de potentie om het energieverbruik sterk te verminderen. Het Catshuis heeft vanaf september 2013 een eigen EV oplaadstation voor haar gasten.


Onze leveranciers

Vloerverwarming:
Merk: Uponor, www.uponor.nl
Uitvoering: Droogbouwsysteem Siccus
Geleverd door: ROIS Installatie Service B.V. | www.rois.nl | tel : 013-5302426

Merk: Duco Ventilation & Sun Control, www.duco.eu
Uitvoering: DucoFit 50
Geleverd door: GKL Ventilatietechniek | tel 071-5815222 | www.gkl.nl

Merk: Forbo, www.forbo-flooring.nl
Type: Marmoleum Piano, kleur: warm grey
Geleverd en gemonteerd: Ravensbergen | www.ravensbergen.nl

Merk: Circutor, www.circutor.com
Uitvoering: EDS Deluxe M61020
Geleverd door: Nieaf-Smitt B.V. | tel 030-2881311 | www.nieaf-smitt.nl

Sluitsysteem, sloten
Merk: Glutz eAccess | P+E Hang- en Sluitwerk bv
Uitvoering: E-Access beslag + E-Leser RFID/Code
Geleverd door: Intersteel,| tel 0318-477777 | www.vanleeuwenint.nl

EV Laadstation
Merk: EB-Box, www.ev-box.nl
Uitvoering: Thuislader Mode 2, Car Plug Mode 3
Geleverd door: FutureNRG, www.FutureNRG.nl

Lichtgewicht en slijtvaste HPL deuren,
Merk: Krepel deuren, www.krepeldeuren.nl
Type: Lichtgewicht HPL DLWP1801 stomp